Set complet format din mapa si foi cu antet realizat in finisajele de lux FOLIO si EMBOSS, marca a serviciului Luxury Cards.

Oferind servicii complete de personalizare alaturi de finisaje de lux, am realizat de curand o comanda speciala pentru unul dintre clientii nostrii.

Totul incepe prin stabilirea rezultatului dorit: eleganta si rafinament. Astfel se alege cartonul de nuanta crem cu textura striata (350 g/mp) ca suport pentru realizarea mapelor. Dupa taierea si biguirea cartonului, urmeaza aplicarea logo-ului pe partea din fata a mapei, prin finisaj de lux EMBOSS. Procedeul presupune presarea matritei – create special pentru acest model – utilizand presa speciala pentru realizarea finisajelor de lux. Aparatul nu afecteaza in niciun fel restul suprafetei, logo-ul avand detaliile fine foarte bine definite si placute la atingere – contrast elegant dintre suprafete.

Foile au o nuanta asemanatoare cu cea a mapei – crem texturat – insa o greutate de 80 g/mp. Antentul prezinta logo-ul la o dimensiune mai mica, aplicat prin FOLIO, finisaj de lux ce presupune presarea matritei create special dar si a foliei de culoare matelica aurie. efectul este deosebit si de durata.

Cele 100 de seturi au fost realizate in 24 de ore de la primirea comenzii si livrate imediat.

Pentru mai multe informatii consultati paginile: Foi cu antet, Mape de prezentare, Emboss si FOLIO.