Personalizare Jachete – Geci:
Un cadou corporate foarte apreciat  poate fi o jachetele/ geaca personalizata cu numele firmei. Aceste tipuri de cadou aduc beneficii de ambele parti – angajatul primeste un produs foarte util in timp ce firma isi consolideaza imaginea de brand puternic pe piata – asigurand astfel o vizibilitate mare a firmei.
Cum se personalizeaza gecile – jachetele?
Personalizarea  se poate face in doua feluri – prin serigrafie in tiraje mari si cu grafica simpla sau prin imprimare directa (DTG) pe textil daca este o grafica mai complicata sau numarul de bucati este mai mic.
Hanoracul se monteaza pe aparat si se tipareste – Cerneala intra in tesatura si nu lasa nicio pelicula pe suprafata materialului, rezultatul final fiind fin si placut la atingere.  Cernelurile folosite sunt pe baza de apa, foarte rezistente in timp, si nu sunt toxice in nici un fel.

Preturi pentru personalizarea gecilor – jachetelor?

Pretul variaza foarte mult in functie de mai multi factori: dimensiune print, numar bucati si tipul textilei.
Pentru oferte de pret va rugam sa ne contactati la telefon sau prin e-mail.

Cerneluri folosite:

Folosim cerneluri special marca Dupont pentru imprimarea directa pe bumbac sau alte materiale textile cu texturi si culori diferite. Cerneala este fixata in materialul textil cu presa termica.

Personalizare geci – jachete – DTG (direct to garment printer) – imprimare direct pe textil:

Conceput  pentru personalizari in tiraje mici si medii, printul digital este una din cele mai noi metode de personalizare folosite la momentul actual de  multi creatori de moda pentru finetea si claritatea printului. Cerneala intra in tesatura si nu lasa nicio pelicula pe suprafata materialului, rezultatu final fiind fin si placut la atingere.

Printul digital se realizeaza pe orice material textil cu un continut de cel putin 50% fibra naturala (bumbac, in, canepa, vascoza etc.).
Personalizam orice material texti: tricouri simple si polo, camasi, hanorace, pungi din material textil sau orice alt material textil.

Personalizare geci – jachete – SERIGRAFIE:

Serigrafia presupune personalizarea materialelor  folosind site special realizate prin care trece vopseaua. Datorita costurilor mari ale matritelor – serigrafia este rentabila doar la cantitati mari si foarte mari dar este cea mai rezistenta in timp la uzura.

Cu o rezolutie maxima de imprimare de 300 dpi, ezultatul este unul bun, dar este departe de calitatea imprimarii digitale, care poate ajunge la 1440dpi sau mai mult. Se pot imprima policromii de 4 culori maxim prin serigrafiere cu masa rotativa.