Realizam brosuri, cataloage, reviste, pliante si flyere din cartoane standard, speciale, colorate si la alegere finisaje de lux.

Cele 50 de brosuri au fost create in finisaje de lux: Raised Printing si Folio. Continutul brosurii a fost printat pe hartie de 200 g/mp, pe un echipament digital ce imprima la rezolutie mare (1220 dpi) si culori vii. Finisajele de lux au fost aplicate pe cartonul special – plike alb – alcatuind astfel coperta brosurii.
Folio AURIU presupune crearea unei matrite unice care, prin presare, aplica folia de culoare metalica pe cartonul dorit. Presarea nu afecteaza in niciun fel restul suprafetei, logo-ul aplicat fiind foarte bine definit, iesind in evidenta prin detaliile fine.
Numele firmei si datele de contact de pe verso au fost aplicate prin Raised Printing, procedeu ce presupune imprimarea in relief a elementelor dorite. Utilizand echipamente digitale speciale ce sunt capabile sa imprime direct pe obiect, printul in relief se realizeaza prin imprimarea mai multor straturi de cerneala in acelasi loc pentru crearea efectului dorit. Cernelurile patrund in structura cartonului cu ajutorul lamipilor UV, folosite in timpul procedeului, care ajuta cernelurile sa isi pastreze intensitatea culorilor si rezistenta in timp la uzura.

Pentru alte informatii va rugam consultati paginile: Cartoane speciale, Folio si Raised Printing.