Pixuri personalizate:
O metoda de marketing folosita de foarte mult timp este personalizarea unui obiect uzual, cum ar fi un PIX, cu informatiile firmei dvs. Astfel puteti creea o imaginea puternica de brand personalizand pixuri – care au o durata de viata lunga si utilitate in viata de zi cu zi. Persoanele care vor folosi pixurile dvs. va vor face practic reclama gratuita oriunde se afiseaza cu pixul.
Cum se personalizeaza Pixurile?
Orice obiect – indiferent de suprafata – se poate personaliza prin tiparire directa. Imprimarea directa pe pix este cea mai noua si performanta metoda de a tipari pe obiecte.
Obiectul se introduce in echipamentul de tipar dupa care se tipareste digital grafica pe el. Vopseaua speciala – patrunde in plastic dupa care se usuca la lampi UV devenind practic parte din material. Nu se poate sterge sau zgaraia – personalizarea fiind permanenta.  Culorile sunt vii in timp ce textele se vad foarte clar datorita rezolutiei mare de imprimare.

Preturi:

Pretul variaza in functie de mai multi factori: dimensiune print, numar bucati si tipul produsului.
Mai jos aveti oferta pentru pixuri de plastic standard – printare full color – fara limita de culori.

   Preturi -Pixuri personalizate
Numar bucati 100 200 300 400 500 600 1000 1500 2000
  180 340 480 600 700 720 1.100 1.725 2.200
Timp de lucru 1-2 zile 1-2 zile 1-2 zile 1-2 zile 1-2 zile 1-2 zile 1-2 zile 1-2 zile 1-2 zile

Preturile sunt exprimate in RON  si nu includ TVA.
Pretul include pixul si printul.
Pentru alte tipuri de pixuri va rugam sa ne contactati. (Puteti aduce si pixurile dvs.)

Cerneluri folosite:

Folosim cerneluri speciale pentru plastic. Cerneala ataca plasticul si nu se mai poate sterge in nici un fel. Nu este toxica sau daunatoare copiilor.

Personalizare – Flatbed – imprimare digitala direct pe plastic

Conceput  pentru personalizari in tiraje mici si medii, printul digital direct pe plastic este una din cele mai noi metode de personalizare folosite la momentul actual de  cele mai mari firme pentru calitatea si rezolutia mare a printului. Cerneala intra in plastic si nu lasa nicio pelicula pe suprafata materialului, rezultatul final fiind fin si placut la atingere.

Printul digital se realizeaza pe orice tip de plastic.
Personalizam orice tip de obiect inalt pana la 5 cm: Brichete, Brelocuri, Carti de vizita plastic, Cani, CD / DVD, Carcase Telefon, Pixuri, Stick-uri USB, Tricouri, Tablouri decorative, Scrumiere, Mouse Pad, Puzzle, Umbrele – etc.

SERIGRAFIE VS Imprimanta de obiecte:

Serigrafia presupune personalizarea materialelor  folosind site special realizate prin care trece vopseaua. Datorita costurilor mari ale matritelor – serigrafia este rentabila doar la cantitati mari si foarte mari dar este cea mai rezistenta in timp la uzura.

Cu o rezolutie maxima de imprimare de 300 dpi, rezultatul este unul foarte bun, dar este departe de calitatea imprimarii digitale, care poate ajunge la 1440dpi sau mai mult. Se pot imprima policromii de 4 culori maxim prin serigrafiere cu masa rotativa.