Carcase/Huse telefon personalizate:
Carcasele de telefon – in afara de rolul protectiv pot avea la fel de bine si un aspect placut – ceva care sa corespunda cu personalitatea dvs. Da un nou aspect telefonului tau cu o carcasa personalizata. Telefonul tau poate arata oricum iti doresti – nu exista nici o limita a imaginatiei  – se poate tipari orice.
Carcasa o puteti aduce dvs. sau va punem noi la dispozitie carcasele noastre – in functie de modelul dvs. de telefon.
Cum se personalizeaza Carcasele/ Husele de telefon?
Orice obiect – indiferent de suprafata (plastic sau metal) – se poate personaliza prin tiparire directa. Imprimarea directa pe carcasa/Husa este cea mai noua si performanta metoda de a tipari pe obiecte.
Obiectul se introduce in echipamentul de tipar dupa care se tipareste digital grafica pe el. Vopseaua speciala – patrunde in material dupa care se usuca la lampi UV devenind practic parte din material. Nu se poate sterge sau zgaraia – personalizarea fiind permanenta.  Culorile sunt vii in timp ce textele se vad foarte clar datorita rezolutiei mare de imprimare.

Pretul se stabileste in functie de numarul de bucatu si dimensiunea carcasei.

Cerneluri folosite:

Folosim cerneluri speciale pentru plastic. Cerneala ataca plasticul si nu se mai poate sterge in nici un fel. Nu este toxica sau daunatoare copiilor.

Personalizare – Flatbed – imprimare digitala direct pe Carcasa/ Husa de telefon.

Conceput  pentru personalizari in tiraje mici si medii, printul digital direct pe CD/DVD este una din cele mai noi metode de personalizare folosite la momentul actual de  cele mai mari firme pentru calitatea si rezolutia mare a printului. Cerneala intra in plastic si nu lasa nicio pelicula pe suprafata materialului, rezultatul final fiind fin si placut la atingere.

Printul digital se realizeaza pe orice tip de plastic.
Personalizam orice tip de obiect inalt pana la 5 cm: Brichete, Brelocuri, Carti de vizita plastic, Cani, CD / DVD, Carcase Telefon, Pixuri, Stick-uri USB, Tricouri, Tablouri decorative, Scrumiere, Mouse Pad, Puzzle, Umbrele – etc.