Salopete personalizate:
Adresate in general companiilor cu multi angajati care folosesc echipamente de protectie pe teren – salopetele personalizate – creeaza impresia unei firme puternice si adauga un plus de securitate in zona de actiune a echipei.  Tinand cont de faptul ca salopetele de lucru trebuie fie foarte rezistente la uzura – ne asiguram si noi ca imprimeul este cel putin la fel de rezistent ca si materialul pe care este tiparit.
Cum se personalizeaza salopetele?
Personalizarea salopetelor se poate face in doua feluri – prin serigrafie in tiraje mari si cu grafica simpla sau prin imprimare directa (DTG) pe textil daca este o grafica mai complicata sau numarul de bucati este mai mic. Salopeta se monteaza pe aparat si se tipareste – Cernelurile folosite sunt pe baza de apa, foarte rezistente in timp, si nu sunt toxice in nici un fel. Imprimarea se poate face si pe fata si pe verso.

Preturi:

Pretul variaza in functie de mai multi factori: dimensiune print, numar bucati si tipul tricoului.
Pentru oferte de pret va rugam sa ne contactati la telefon sau prin e-mail.

Cerneluri folosite:

Folosim cerneluri speciale pentru materiale textile marca Dupont care se fixeaza in materialul textil cu presa termica.

Personalizre – DTG (direct to garment printer) – imprimare direct pe textil:

Conceput  pentru personalizari in tiraje mici si medii, printul digital direct pe textil este una din cele mai noi metode de personalizare folosite la momentul actual de  multi creatori de moda pentru finetea si claritatea printului. Cerneala intra in tesatura si nu lasa nicio pelicula pe suprafata materialului, rezultatul final fiind fin si placut la atingere.

Printul digital se realizeaza pe orice material textil cu un continut de cel putin 50% fibra naturala (bumbac, in, canepa, vascoza etc.).
Personalizam orice tip de articol: tricouri simple si polo, camasi, hanorace, pungi din material textil sau orice alt material textil.

Personalizarea prin SERIGRAFIE:

Serigrafia presupune personalizarea materialelor  folosind site special realizate prin care trece vopseaua. Datorita costurilor mari ale matritelor – serigrafia este rentabila doar la cantitati mari si foarte mari dar este cea mai rezistenta in timp la uzura.

Cu o rezolutie maxima de imprimare de 300 dpi, rezultatul este unul foarte bun, dar este departe de calitatea imprimarii digitale, care poate ajunge la 1440dpi sau mai mult. Se pot imprima policromii de 4 culori maxim prin serigrafiere cu masa rotativa.