CD/DVD personalizate:
Utilizand cea mai noua tehnica digitala de printare pe plastic, va oferim CD-uri si DVD-uri personalizate la o calitate exceptionala.
Fie ca doriti sa personalizati CD/DVD-uri de prezentare pentru compania dvs sau CD-uri cu muzica pentru vanzare – va punem la dispozitie cea mai buna solutie (CD + PRINT + Carcasa).
Cum se personalizeaza CD/ DVD-urile?
Orice obiect – indiferent de suprafata (plastic sau metal) – se poate personaliza prin tiparire directa. Imprimarea directa pe CD/DVD este cea mai noua si performanta metoda de a tipari pe obiecte.
Obiectul se introduce in echipamentul de tipar dupa care se tipareste digital grafica pe el. Vopseaua speciala – patrunde in material dupa care se usuca la lampi UV devenind practic parte din material. Nu se poate sterge sau zgaraia – personalizarea fiind permanenta.  Culorile sunt vii in timp ce textele se vad foarte clar datorita rezolutiei mare de imprimare.

Pretul  se stabileste in functie de numarul de bucati:

   Preturi – CD/DV
Tipar Digital Tipar Offset
Tip / Numar bucati 10-20 21-40 41-50 51-100 101-200 300 500 1000 2000
CD 8 7 6 5 4 3 2 1.5 1.4
DVD 9 8 7 6 5 4 3 2.5 2.4

Preturile sunt exprimate in RON/Bucata si nu includ TVA.
Pretul include CD-ul si printul.

La cerere se paote tipari si coperta pentru carcasa.

Cerneluri folosite:

Folosim cerneluri speciale pentru plastic. Cerneala ataca plasticul si nu se mai poate sterge in nici un fel. Nu este toxica sau daunatoare copiilor.

Personalizare – Flatbed – imprimare digitala direct pe CD/DVD

Conceput  pentru personalizari in tiraje mici si medii, printul digital direct pe CD/DVD este una din cele mai noi metode de personalizare folosite la momentul actual de  cele mai mari firme pentru calitatea si rezolutia mare a printului. Cerneala intra in plastic si nu lasa nicio pelicula pe suprafata materialului, rezultatul final fiind fin si placut la atingere.

Printul digital se realizeaza pe orice tip de plastic.
Personalizam orice tip de obiect inalt pana la 5 cm: Brichete, Brelocuri, Carti de vizita plastic, Cani, CD / DVD, Carcase Telefon, Pixuri, Stick-uri USB, Tricouri, Tablouri decorative, Scrumiere, Mouse Pad, Puzzle, Umbrele – etc.

SERIGRAFIE VS Imprimanta de obiecte:

Serigrafia presupune personalizarea materialelor  folosind site special realizate prin care trece vopseaua. Datorita costurilor mari ale matritelor – serigrafia este rentabila doar la cantitati mari si foarte mari dar este cea mai rezistenta in timp la uzura.

Cu o rezolutie maxima de imprimare de 300 dpi, rezultatul este unul foarte bun, dar este departe de calitatea imprimarii digitale, care poate ajunge la 1440dpi sau mai mult. Se pot imprima policromii de 4 culori maxim prin serigrafiere cu masa rotativa.