Doriti un tricou cu design special pentru dvs., companie sau echipa? TipoMedia va pune la dispozitie graficienii nostri ca dvs. sa aveti consiliere profesionala de la inceputul proiectului.
Este foarte bine sa aveti idei sau o viziune despre produsul final – fara ajutorul dvs. nu se poate face nimic – dar din acel punct este cel mai bine sa apelati la un specialist.
De ce este mai bine sa apelati la un grafician profesionist:
Programe profesionale de editare – lucrand vectorial si la rezolutie mare asiguram calitatea impecabila a printului.
Cunostinte de design – este foarte importanta pozitionarea textului si alegerea culorilor
Cunostinte de print – un grafician care lucreaza intr-o tipografie va sti sa conceapa grafica in functie de punctele forte ale echipamentelor de printare.
Talent –  un designer bun va poate face o grafica frumoasa si dintr-un simplu text.

Din pacate sunt foarte multi „designeri” care nu au intrat niciodata intr-o tipografie sa vada cum se tipareste un tricou. Imprimarea pe textile este o arta si este bine ca designerul sa cunoasca tehnica de imprimare si posposibilitatile echipamentelor imprimare. Nu de putine ori am primit design-uri si idei fanteziste care nu pot fi puse in practica.

Va oferim pachetul complet!

Creatie Grafic – Tricou – imprimare tricou

Totul intr-un singur loc.

Pretul serviciului de design pentru tricouri se stabileste in functie de complexitatea lucrarii.

Mai mult – va punem la dispozitie site-ul nostru cu vanzare online de tricouri. Acolo veti gasi sute de modele care se pot tipari pe orice tip de tricou www.tprint.ro.