Tiparul digital îţi creează un avantaj net atunci când vrei să ai un produs final rapid, la un preţ bun, şi, cel mai important, în ce cantitate doreşti. Tiparul digital este ideal în cazul tirajelor mici şi mijlocii. Se realizează direct din computer, ultimele ajustari putindu-se face, fara costuri suplimentare, chiar înainte de a da bunul de tipar.

Calitatea este impecabilă, deoarece imprimantele cu care lucrăm sunt de cea mai bună calitate. Se elimină astfel costurile mari cu filmele şi plăcile tipografice, costurile de manoperă a prepress-ului, care ajung uneori să dubleze preţul unui produs. Însă, cel mai important avantaj este că scapi de stresul „cantităţii”, deoarece poţi tipări chiar şi într-un exemplar.

Dimensiunile pe care putem tipări sunt de până la 45/32 de centimetri, cu o suprafaţă printabilă de 44/30,5 centimetri. Hârtia folosită, XEROX , poate varia de la cea cu gramajul de 80 g/m2, până la 350 g/m2, normală sau dublu cretată(lucioasă sau mată).

Rezoluţia este cea mai bună, pentru că lucrăm cu un partener de calitate: Konica Minolta. Împreună producem documente de calitate, cu aspect profesional, documente de înaltă calitate pentru toate scopurile şi ocaziile. Nu există limită pentru producerea de documente. Putem tipări de la cărţi de vizită la rapoarte financiare, documente de marketing, pliante, fluturaşi sau afişe. Imprimantele cu care lucrăm asigură culori reale şi consistente pentru toate tipurile de documente printate. Tehnologia de înaltă calitate permite realizarea unei calităţi constante, de la prima la ultima pagină printată.

La tipărire se adaugă finisarea produsului, respectiv tăierea, biguirea, ştanţarea, capsarea sau spiralarea.