Clientul serviciului Luxury Cards a optat pentru pachetul complet de personalizare. Incepand de la cartile de vizita, setul se completeaza cu mape, pixuri, saculeti si stick-uri USB.

Pixurile si stick-urile USB au fost personalizate cu un echipament special conceput pentru obiecte, care utilizeaza cerneluri, marca DuPont, cu culori intense si sunt foarte rezistente la uzura si zgarieturi. Acestea sunt uscate cu lampi UV in procesul de imprimare, ce le ajuta sa patrunda in materialul obiectului, astfel devin parte din el. Rzultatul este unul neted, lipsit de puncte sau bule de aer, iar consturul este foarte bine definita datorita rezolutiei mari de imprimare (1440 dpi).Mai multe detalii, gasiti aici: Pixuri Personalizate si Stick-uri USB personalizate.
Mapele au fost realizate prin printare, folosind culori vii, bine definite. Cartonul alb utilizat nu are mai mult de 250 g/mp, iar suprafata mata a fost plastifiata dupa printare. Laminarea sau plastifierea ajuta la rezistenta cartonului, chiar si la contactul cu lichide. Logo-ul este aplicat prin finisaj de lux: Lacuire Selectiva. Dupa printare, mapele au fost pliate prin biguire, apoi au fost adaugate buzunarele interioare prin lipire manuala cu adeziv special. Buzunarele prezinta suport pentru carti de vizita. Pentru mai multe detalii: Mape de prezentare.
Saculetii din catifea au fost personalizate cu folie alba (TTD) prin termotransfer (transfer termic). Folia a fost conturata cu cutter-plotter-ul. apoi aplicata pe materialul textil. Folia este supusa unor temperaturi ridicate (180°C) pentru obtinerea unui rezultat fin, catifelat si lipsit de texturi nedorite. Printul adera perfect pe suprafata materialului si capata o rezistenta indelungata in timp la intinderi, uzura si spalari. Pentru alte detalii, accesati: Sacose personalizate .
Cartile de vizita au fost realizate in finisaje de lux, marca Luxury Cards, si le puteti studia, accesand pagina: Carti de vizita MULTISTRAT.