Imprimare carti de vizita pe carton colorat cu lacuire selectiva-print in relief-emboss.
Tiparim digital elemente in relief cu ajutorul imprimantelor flatbed speciale care aseaza mai multe straturi de cerneala in acelasi loc pentru a obtine efectul dorit.

Primul pas in tiparirea elementelor pe cartonul colorat se face prin imprimarea unui strat de cerneala alba peste care se adauga stratul de culoare ceea ce determina atat calitatea printului cat si intensitatea ridicata a culorii.

Pentru aceste carti de vizita s-a folosit carton negru mat de 380g/mp, pe care se pot imprima selectiv sau full color o gama larga de culori, inclusiv auriu si argintiu.
Datorita aderarii perfecte a cernelii pe carton, imaginea tiparita ramane intacta si rezistenta la uzura mult timp dupa realizarea acesteia.

Spre deosebire de Embossul clasic, spatele cartii de vizita ramane intact, fara urme de presare, astfel finisajul se poate aplica pe ambele fete ale cartonului.

Comanda de 500 de bucati a fost realizata in tipografia noastra in doar4 ore de la plasarea comenzii.

Pentru alte detalii va rugam accesati paginile noastre dedicate cartilor de vizita cu printare in relief si cartilor de vizita printate pe carton colorat.