Tipo Media – una dintre cele mai mari Tipografii din Bucuresti

Deschisa de peste 10 ani, Tipo Media face parte dintr-o lista scurta de tipografii care au rezistat pe piata romaneasca prin munca, servicii prompte si de calitate.

Oferim servicii de print digital (pentru lucrari urgente in tiraje mici) si tipar offset (pentru lucrari in tiraje medii si mari).
Ne reinventam mereu venind mai aproape de clientii nostri cu module de comanda online si asistenta online ca dvs. sa puteti luat legatura cu noi cat mai rapid si mai simplu.

Suntem situati in Bucuresti si Tulcea dar livram in absolut orice oras din Romania prin curierat rapid:
afise publicitare, carti de vizita, calendare, reviste, brosuri, cataloage, bannere de mari dimensiuni, etichete, fluturasi, flyere, pliante etc. realizate pe utilajele noastre Heidelberg.

tipografii


Oferim si servicii DTP de grafica si design pentru print – pentru a asigura un serviciu cat mai complet, de la A la Z. Dvs. veniti cu textul si ideea produsului si noi il realizam de la cap la coada pentru dvs in una din tipografii (Bucuresti sau Tulcea)… oricare este mai apropiata.

Tipografiii si Designerii nostri se vor asigura ca produsele dvs. vor fi realizate in cel mai scurt timp, la cel mai bun pret si cel mai important – la cea mai buna calitate.