Fluturasii reprezinta cea mai rapida si evident cea mai ieftina metoda de promovare a firmei dumneavoastra catre potentialii clienti.

Pretul fluturasilor se stabileste in functie de mai multe criterii, cum ar fi: numarul de bucati care intra pe un A4, tipul de hartie, numarul de fete – print o fata sau print fata-verso si nu in ultimul rand tirajul.

Astfel – pentru oferta noastra de pret va rugam sa consultati meniul de mai sus cu dimensiunile standard pentru fluturasi (A4, A5, A6 si 3/A4) sau daca aveti un fluturas cu dimensiuni atipice va rugam sa ne trimiteti un mail cu toate detaliile (numarul de bucati care intra pe un A4, tipul de hartie, numarul de fete – print o fata sau print fata-verso si nu in ultimul rand tirajul.) si va vom face o oferta de pret in cel mai scurt timp.

Exista nenumarate beneficii ce reies din folosirea fluturasilor ca metoda de publicitate. Cu ajutorul lor veti atrage atentia si curiozitatea potentialilor clienti si ii veti motiva in a se folosi de ceea ce oferiti.