Unul din produsele noastre care va poate ajuta in a va face cunoscuti pe o piata din ce in ce mai aglomerata este Revista A3+.

Designul frumos si finisarea excelenta a acestor materiale de publicitate asigura scopul lor in a va face cunoscute produsele, promotiile si serviciile firmei dumneavoastra.

Pretul unei reviste A3+ se stabileste in functie de mai multi factori. Se iau in calcul numarul de pagini, numarul de culoar si tipul de carton sau hartie pe care se face print-ul. Astfel nu va putem oferi o lista de preturi standard pentru acest produs dar va putem face o oferta de pret personalizata pentru revista dumneavoastra daca ne contactati.

Revistele sunt publicatii care apar periodic si contin o varietate de articole, pe diferite teme si subiecte. Depinzand de publicul lor tinta, finantarea publicarii acestora se poate realiza cu ajutorul comercializarii a spatiilor de reclama din cadrul revistei, cu un pret per exemplar sau cu ajutorul abonamentelor pre-platite. In acelasi timp, depinzand de subiectul tratat, acestea pot sa nu contina deloc pagini de reclame. Un astfel de exemplu il constituie publicatiile academice. Unele publicatii pot fi clasificate ca si catalog, in care gama de produse a companiei respective este expusa, prezentata si detaliata pentru cititori. Brosurile reprezinta un alt mod de a aborda aceasta prezentare de produse a unei companii, insa acest gen de publicatii nu se rezuma doar la a prezenta produse,
ci poate aborda si evenimente, fiind o combinatie reusita intre reviste si cataloage.