Personalizare hainute copii / bebelusi:
Noua tehnologie de imprimare directa pe materialele textile DTG – foloseste cerneala speciala pe baza de apa care nu prezinta nici un pericol pentru pielea sensibila a copiilor mici.
Suntem printre putinele firme din tara care oferim posibilitatea printarii direct pe tricou – fara matrite si fara limite de culori – absolut orice imagine.
Cum se fac tricourile personalizate pentru copii?
Fie ca doriti sa personalizati un singur tricou sau serii mari, va punem la dispozitie cele mai noi metode de imprimare a textilelor – de la serigrafie la DTG (direct to garment printer) – ca dvs. sa primiti rezultatul dorit la un pret fantastic. Metoda de imprimare va fi aleasa in functie de grafica dvs. si numarul de bucati dorit.
In ambele cazuri se obtin culori vii cu foarte mare flexibilitate,  rezistenta mare la intindere si spalari.

Preturi:

Pretul variaza in functie de mai multi factori: dimensiune print, numar bucati si tipul produsului.
Pentru oferte de pret va rugam sa ne contactati la telefon sau prin e-mail.

Cerneluri folosite:

Folosim cerneluri speciale pentru materiale textile marca Dupont care se fixeaza in materialul textil cu presa termica.

Personalizre – DTG (direct to garment printer) – imprimare direct pe textil:

Conceput  pentru personalizari in tiraje mici si medii, printul digital direct pe textil este una din cele mai noi metode de personalizare folosite la momentul actual de  multi creatori de moda pentru finetea si claritatea printului. Cerneala intra in tesatura si nu lasa nicio pelicula pe suprafata materialului, rezultatul final fiind fin si placut la atingere.

Printul digital se realizeaza pe orice material textil cu un continut de cel putin 50% fibra naturala (bumbac, in, canepa, vascoza etc.).
Personalizam orice tip de articol: tricouri simple si polo, camasi, hanorace, pungi din material textil sau orice alt material textil.

Personalizarea prin SERIGRAFIE:

Serigrafia presupune personalizarea materialelor  folosind site special realizate prin care trece vopseaua. Datorita costurilor mari ale matritelor – serigrafia este rentabila doar la cantitati mari si foarte mari dar este cea mai rezistenta in timp la uzura.

Cu o rezolutie maxima de imprimare de 300 dpi, rezultatul este unul foarte bun, dar este departe de calitatea imprimarii digitale, care poate ajunge la 1440dpi sau mai mult. Se pot imprima policromii de 4 culori maxim prin serigrafiere cu masa rotativa.