Personalizare fete de perna:
Pentru cei care doresc sa personalizere un cadou sau pentru firmele care doresc sa tipareasca in tiraje mari pentru revanzare – va punem la dispozitie cea mai buna solutie in functie de grafica dvs. si numarul de bucati dorit. Cernelurile folosite sunt pe baza de apa, foarte rezistente in timp, si nu sunt toxice in nici un fel.
Cum se personalizeaza fetele de perna?
Personalizarea fetelor de perna se poate face in doua feluri – prin serigrafie in tiraje mari si cu grafica simpla sau prin imprimare directa (DTG) pe textil daca este o grafica mai complicata sau numarul de bucati este mai mic.
Fata de perna se monteaza pe aparat si se tipareste – Cerneala intra in tesatura si nu lasa nicio pelicula pe suprafata materialului, rezultatul final fiind fin si placut la atingere.

Preturi pentru personalizarea fetelor de perna?

Pretul variaza foarte mult in functie de mai multi factori: dimensiune print, numar bucati si tipul textilei.
Pentru oferte de pret va rugam sa ne contactati la telefon sau prin e-mail.

Cerneluri folosite:

Folosim cerneluri special marca Dupont pentru imprimarea directa pe bumbac sau alte materiale textile cu texturi si culori diferite. Cerneala este fixata in materialul textil cu presa termica.

Personalizarea fetelor de perna – DTG (direct to garment printer) – imprimare direct pe textil:

Conceput  pentru personalizari in tiraje mici si medii, printul digital este una din cele mai noi metode de personalizare folosite la momentul actual de  multi creatori de moda pentru finetea si claritatea printului. Cerneala intra in tesatura si nu lasa nicio pelicula pe suprafata materialului, rezultatu final fiind fin si placut la atingere.

Printul digital se realizeaza pe orice material textil cu un continut de cel putin 50% fibra naturala (bumbac, in, canepa, vascoza etc.).
Personalizam orice material texti: tricouri simple si polo, camasi, hanorace, pungi din material textil sau orice alt material textil.

Personalizrea fetelor de perna – SERIGRAFIE:

Serigrafia presupune personalizarea materialelor  folosind site special realizate prin care trece vopseaua. Datorita costurilor mari ale matritelor – serigrafia este rentabila doar la cantitati mari si foarte mari dar este cea mai rezistenta in timp la uzura.

Cu o rezolutie maxima de imprimare de 300 dpi, ezultatul este unul bun, dar este departe de calitatea imprimarii digitale, care poate ajunge la 1440dpi sau mai mult. Se pot imprima policromii de 4 culori maxim prin serigrafiere cu masa rotativa.